What will we be eating in 30 years’ time?
A representative survey conducted by K&H with 600 participants has revealed that Hungarians reckon: allergen-free, organic, vegan and paleo food will be popular 30 years from now. Respondents expect the biggest drop in meat and dairy product consumption, but experts forecast that meat consumption will surge at global level in the next three decades. By 2050 the world’s population will be 30 percent bigger, but demand for food will increase by 70 percent.
Related news
Investment appetite among large Hungarian companies remains stable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H Insurance won the MNB’s Green Finance Award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food donations equal to the weight of a railway locomotive from Tesco customers in the most successful fundraiser in the country’s history
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A reimagined Christmas classic: Hungarian confectioners tested themselves for the first time in the Bûche de Noël competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Food 2026 – Masters of the Future and the Flavors of Folk Tales on One Stage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Those who visit Tokaj now can have special experiences
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

