What Kettle Cooked chips is like
The difference between kettle chips and standard potato chips is the cooking process. Whereas your basic bagged chip is fried in a conveyer-belt-like continuous process, kettle chips have a pre-industrial pedigree. They’re made in batches — dunk a bunch, take them out, dunk a bunch more. When a new batch of potatoes is added, it lowers the temperature of the oil, which means the chips take longer to cook, which results in their irregular shape, darkened parts and thicker texture.
Related news
The flavours of Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >They don’t leave you in the sauce
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Focus on supporting sustainable food systems: Nestlé’s joint value creation summary published
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >13 accommodations in Hungary received Michelin Key recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >