Mihályi László: all conditions are given that Hungarian confectionery to catch up with the world
All conditions are given that Hungarian confectionery to catch up with the world: the fundamentals, the tradition, preparedness, but the “pieces of the puzzle” are still scattered – Mihály László confectionery and owner of the Váci Desszert Szalon told MTI at the Gastronomika world Congress, in San Sebastián, Spain, where he held a lecture for the international professional audience.
“A very serious development can be seen through the successes of the Michelin-star restaurants. These restaurants are on track now, but in case of confectionery, you could say that the space rocket ride is ready, but it is a matter of time before when we start the missiles”- Mihályi László added. (MTI, Fehér Krisztina)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz showers his wife with cold sausage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Retail sales in a trap of uncertainty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Giving Friday: charity instead of promotions, dm donates 42 million forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New PENNY store opens in Tab
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


