Recently a Hungarian school has informed parents in a letter that from now on soup will only be served at lunch 2-3 times a week, and the children will get juice or fruit instead. Why? Gas is too expensive now, and the catering company is trying to avoid increasing prices by cooking less often. Meanwhile index.hu reported that a Budapest restaurant estimates ten times bigger utility costs than before, but they won’t close. What is more, cheaper, small-portion tapas type food will appear on the menu as a novelty.
//
Related news
Sustainability challenges in public sector catering
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NNGYK is looking for the most popular catering professionals
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price increase intentions of companies are down, but…
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: the SZÉP card does not slow down even after the summer, people spent nearly 33.2 billion forints in September, 7 percent more than last year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hooters is back: the legendary waitresses are once again the essence of the brand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
