Recently a Hungarian school has informed parents in a letter that from now on soup will only be served at lunch 2-3 times a week, and the children will get juice or fruit instead. Why? Gas is too expensive now, and the catering company is trying to avoid increasing prices by cooking less often. Meanwhile index.hu reported that a Budapest restaurant estimates ten times bigger utility costs than before, but they won’t close. What is more, cheaper, small-portion tapas type food will appear on the menu as a novelty.
//
Related news
Supermence in Buda schools: less waste, more experience during lunch break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Canteens are getting more expensive, but quality is sustainable – public catering faces major challenges
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price increase intentions of companies are down, but…
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Tic-Tac adagoló – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Univerzális vacsorakészítő, de quesadilla-sütőnek készült – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Supermence in Buda schools: less waste, more experience during lunch break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >