The reservation for the Spring National Restaurant Week was started
The reservation for the Spring National Restaurant Week that will be held between 5-11 March was started. The participating restaurants offer 3-course menus from 3300 HUF.
More than 100 restaurants has joined to the spring program – the organizers told MTI on Friday.
Each of the participating restaurants tries to present the best of their own cuisine, so the guests can taste menu items from the most diverse areas of gastronomy. In addition to traditional dishes, there will be no shortage of specialties this year: carp from Akasztó, goat sausage, devil fish or even cuttlefish stuffed with chicken liver can be tasted in the program. (MTI)
Related news
Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Pedig először olyan jó ötletnek tűnt! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >