The reservation for the Spring National Restaurant Week was started
The reservation for the Spring National Restaurant Week that will be held between 5-11 March was started. The participating restaurants offer 3-course menus from 3300 HUF.
More than 100 restaurants has joined to the spring program – the organizers told MTI on Friday.
Each of the participating restaurants tries to present the best of their own cuisine, so the guests can taste menu items from the most diverse areas of gastronomy. In addition to traditional dishes, there will be no shortage of specialties this year: carp from Akasztó, goat sausage, devil fish or even cuttlefish stuffed with chicken liver can be tasted in the program. (MTI)
Related news
Szallas.hu: in the last weeks of the year, about half of the guests stay in wellness accommodation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“My beautiful cartridge poach…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Digital development
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Gordon Ramsay Restaurants Global and Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection enter into strategic partnership
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Barem et circenses – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Farm to vendingautomata – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

