Megkezdődött a foglalás a tavaszi Országos Étterem Hétre
Megkezdődött a foglalás a március 5. és 11. közötti tavaszi Országos Étterem Hétre, melynek keretében a résztvevő éttermek már 3300 forinttól háromfogásos menüsorokat kínálnak.
A tavaszi programhoz több mint 100 étterem csatlakozott – tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t.
A résztvevő éttermek mindegyike igyekszik bemutatni saját konyhája legjavát, így a vendégek a gasztronómia legkülönbözőbb területeiről kóstolhatnak menüsorokat. A tradicionális ételek mellett a különleges fogásokból idén sem lesz hiány: akasztói ponty, kecskekolbász, ördöghal vagy akár tintahalba töltött csirkemáj is megkóstolható a program keretében.
A 3 fogásos menük ára továbbra is 3300 forintos áron érhető el, amely már tartalmazza a szervízdíjat is. Néhány étterem idén is készül prémium menüsorokkal, ezek 4900 forintos áron érhetőek el.
Asztalt foglalni kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül lehet. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Komoly kihívásokkal néznek szembe a gyorsétterem-láncok
A vendéglátóipar jelentős kihívásokkal szembesül, amint azt a nagy étteremláncok,…
Tovább olvasom >A SZÉP-kártya negyedéves eredményei igazolják a vállalkozók javaslatát
A Nemzetgazdasági Minisztérium április 22-én kiadott közleménye szerint 2024 első negyedévét tekintve…
Tovább olvasom >Ipartestületi konferencia a SIRHA Budapest 2024 kiállításon
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan…
Tovább olvasom >További cikkeink
VIMOSZ: javultak a turisztikai cégek várakozásai áprilisban
Javultak a turisztikai cégek várakozásai áprilisban az egy évvel korábbihoz…
Tovább olvasom >Navracsics Tibor: Magyarország jól használja fel az uniós pénzeket
A csaknem 1,3 milliárd forintnyi uniós forrásból elkészült Kérész Öko-…
Tovább olvasom >Miért harcol az olasz vendéglős – A nap videója
Őn mire szavazna: a vendéglős (és az olasz konyha) méltósága…
Tovább olvasom >