Megkezdődött a foglalás a tavaszi Országos Étterem Hétre
Megkezdődött a foglalás a március 5. és 11. közötti tavaszi Országos Étterem Hétre, melynek keretében a résztvevő éttermek már 3300 forinttól háromfogásos menüsorokat kínálnak.
A tavaszi programhoz több mint 100 étterem csatlakozott – tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t.
A résztvevő éttermek mindegyike igyekszik bemutatni saját konyhája legjavát, így a vendégek a gasztronómia legkülönbözőbb területeiről kóstolhatnak menüsorokat. A tradicionális ételek mellett a különleges fogásokból idén sem lesz hiány: akasztói ponty, kecskekolbász, ördöghal vagy akár tintahalba töltött csirkemáj is megkóstolható a program keretében.
A 3 fogásos menük ára továbbra is 3300 forintos áron érhető el, amely már tartalmazza a szervízdíjat is. Néhány étterem idén is készül prémium menüsorokkal, ezek 4900 forintos áron érhetőek el.
Asztalt foglalni kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül lehet. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf : Nálam mindig a vendég az első!
A Vakvarjú éttermek, a Dobay cukrászdák és a Budapest Party…
Tovább olvasom >További cikkeink
A balatonfüredi Bagaméri Dörgicsei Mandulása lett az Év Fagylaltja 2025-ben
A Magyar Cukrász Ipartestület szervezésében idén is folytatódott az Év…
Tovább olvasom >Megenni 120 000 dollárt – A nap videója
Egy performansz, amely során David Datuna művész elfogyaszt egy banánt,…
Tovább olvasom >13 az 1-ben – A nap képe
Legalábbis ezt az érzetet kelti ez a többfunkciós grillsütő: grillezőt,…
Tovább olvasom >