The Autumn National Restaurant Week has started
More than 100 mid- and top-class restaurants await the visitors all over the country to the National Restaurant Week, where one can enjoy a three-course menu at a discounted price, and the specialties of the Hungarian restaurants.
Restaurants serving a wide variety of flavors are participating in the 13th National Restaurant Week again: beyond the traditional Hungarian dishes, true gourmets can taste the characteristics of Italian, French, American, Asian or even Georgian cuisine. Among the ingredients that are traditionally different, some restaurants include quail, Angus beef, deer neck and even shark meat. (MTI)
Related news
ProForm Ltd. expands with a new product range and sales channel: Swedish bowls for catering and home consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how much a Sunday breakfast costs today at the best Hungarian places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Olyan MI kell, ami meg tud bennünket védeni – mondja a kibertitok jövőkutató
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
