The jam of the Carpathian Basin was produced in Kétpó
The jam of the Carpathian Basin was produced at the Jam-brewing Festival in Kétpó. The plum was brought from beyond the border (from Őrvidék, Felvidék, Kárpátalja, Erdély and Vajdaság) and from several settlements of the country.
The fruits were poured into a bowl and cooked for jam for nearly eight hours, constantly stirred. (MTI)
MTI Photo: Mészáros János
Related news
EU approves marketing standard rules in “breakfast directives”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The EP would change the labeling of honey, fruit juice and jam
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Switzerland’s Hero Group mulls future of domestic jam factory
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Recognition on World Bread Day – gluten-free product manufacturers awarded
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shanghai Fair Trade Show exhibition in Budapest – October 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >