The jam of the Carpathian Basin was produced in Kétpó
The jam of the Carpathian Basin was produced at the Jam-brewing Festival in Kétpó. The plum was brought from beyond the border (from Őrvidék, Felvidék, Kárpátalja, Erdély and Vajdaság) and from several settlements of the country.
The fruits were poured into a bowl and cooked for jam for nearly eight hours, constantly stirred. (MTI)

MTI Photo: Mészáros János
Related news
EU approves marketing standard rules in “breakfast directives”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The EP would change the labeling of honey, fruit juice and jam
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Switzerland’s Hero Group mulls future of domestic jam factory
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Present your innovation at the SIRHA Budapest 2026 exhibition!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >21st European Trade Day – A new concept and strengthening of partnership are needed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TECHXPO 2025: Budapest will once again host the largest innovation and technology summit in Central Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

