The traditional Hungarian flavours are still popular
Hungarian, high-quality ingredients are gaining ground when buying food, and according to the latest trend, traditional methods of preparation are also being rediscovered. We are also culturally connected to Hungarian tastes: a cauldron can bring the community together for a long time. Research comparing winter salami also shows that traditional, ripened, smoky flavours are unbeatable according to the Hungarians.
Related news
There are 10 more days to take part in the OKOSTÁNYÉR® National Student Knowledge Test
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dietitians say it’s time to be more conscious about protein consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The OKOSTÁNYÉR® National Student Knowledge Test has started
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: retail turnover increased by 3.0 percent compared to the same period of the previous year, while remaining unchanged compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Annual inflation in the OECD accelerated to 4.2 percent in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone retail sales fell month-on-month, but rose year-on-year in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

