The traditional Hungarian flavours are still popular
Hungarian, high-quality ingredients are gaining ground when buying food, and according to the latest trend, traditional methods of preparation are also being rediscovered. We are also culturally connected to Hungarian tastes: a cauldron can bring the community together for a long time. Research comparing winter salami also shows that traditional, ripened, smoky flavours are unbeatable according to the Hungarians.
Related news
Festive menu planning made easy with Nébih’s No Leftovers portion calculator
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Students from Lencsés and Kecskemét won the OKOSTÁNYÉR® National Knowledge Test
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Most seniors are unsure if they are consuming enough protein
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Extended margin squeeze begins – 13 more products will be subject to regulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese prices may rise: semi-hard varieties are exempt from margin restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From Monday, the SZÉP card can be used again to purchase cold food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

