The traditional Hungarian flavours are still popular
Hungarian, high-quality ingredients are gaining ground when buying food, and according to the latest trend, traditional methods of preparation are also being rediscovered. We are also culturally connected to Hungarian tastes: a cauldron can bring the community together for a long time. Research comparing winter salami also shows that traditional, ripened, smoky flavours are unbeatable according to the Hungarians.
Related news
What can we do as parents beyond the world of school canteens and cafeterias?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Smart Summer Eating: What to Eat in a Heatwave
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >