The traditional Hungarian flavours are still popular
Hungarian, high-quality ingredients are gaining ground when buying food, and according to the latest trend, traditional methods of preparation are also being rediscovered. We are also culturally connected to Hungarian tastes: a cauldron can bring the community together for a long time. Research comparing winter salami also shows that traditional, ripened, smoky flavours are unbeatable according to the Hungarians.
Related news
There are 10 more days to take part in the OKOSTÁNYÉR® National Student Knowledge Test
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dietitians say it’s time to be more conscious about protein consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The OKOSTÁNYÉR® National Student Knowledge Test has started
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The index of price increases perceived by the population remains high
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The latest VOSZ Barometer is out – Despite the macro numbers, VOSZ member companies are optimistic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO: 890 tons of food is the balance of the Donation Convoy celebrating the anniversary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >