The new volume of Így főz presents Hungary’s most famous dishes
The That is How Hungary Cooks (Így főz Magyarország) book summarizes the favorite dishes of public figures and winemakers from nine tourist regions of the country and from the cross-border regions.
Photo: igyfoznek.hu
The 8th volume of the series was published for the 77th National Agricultural Exhibition and Fair (OMÉK). In the book, public figures, athletes, winemakers, will share a personal story from their lives, in addition will share their favorite recipes with the readers as well – Őszy-Tóth Gábriel, the book’s writer and editor of said onTuesday. A total of 77 recipes can be found in the book.
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Gordon Ramsay Restaurants Global and Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection enter into strategic partnership
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Barem et circenses – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Farm to vendingautomata – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


