Hungarian Sommelier Championship
Victoria Evans, the sommelier of Caviar&Bull restaurant in Budapest won the 2020 Hungarian Sommelier Championship in March. The Hungarian Sommelier Association organised the final in Gundel Restaurant, with the participation of three contestants that qualified from the semis, held one day before in Hotel Gottwald in Tata. Péter Tüű (Laurel Restaurant) went home with the silver medal and László Angerman (Onyx Restaurant) walked away with the bronze medal.
//
Related news
The success of the Gundel Award Gala Luncheon can already be described as a success
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can nominate someone for the Gundel Award!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
EU tax on ultra-processed foods and alcoholic beverages could come – EU’s first cardiovascular action plan is being prepared
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We spend record amounts during Black Friday sales, wage transparency is more than compliance
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian food exports open up to the Baltics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

