Hungarian Sommelier Championship
Victoria Evans, the sommelier of Caviar&Bull restaurant in Budapest won the 2020 Hungarian Sommelier Championship in March. The Hungarian Sommelier Association organised the final in Gundel Restaurant, with the participation of three contestants that qualified from the semis, held one day before in Hotel Gottwald in Tata. Péter Tüű (Laurel Restaurant) went home with the silver medal and László Angerman (Onyx Restaurant) walked away with the bronze medal.
//
Related news
The success of the Gundel Award Gala Luncheon can already be described as a success
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can nominate someone for the Gundel Award!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
THE LATEST ISSUE OF TRADE MAGAZINE HAS BEEN PUBLISHED!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Even though half of Hungarians are stressed about Christmas gifts, we don’t compromise on quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In addition to the wallet, values also matter – this is how Hungarians’ shopping is changing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

