Hungarian Sommelier Championship
Victoria Evans, the sommelier of Caviar&Bull restaurant in Budapest won the 2020 Hungarian Sommelier Championship in March. The Hungarian Sommelier Association organised the final in Gundel Restaurant, with the participation of three contestants that qualified from the semis, held one day before in Hotel Gottwald in Tata. Péter Tüű (Laurel Restaurant) went home with the silver medal and László Angerman (Onyx Restaurant) walked away with the bronze medal.
//
Related news
You can nominate someone for the Gundel Award!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The biggest celebration of the trade
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Take part in the Gundel Károly Award Gala Dinner!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: retail turnover in August exceeded the same period of the previous year by 2.4 percent and the previous month by 0.8 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: purchasing power is increasing, retail trade is expanding – family tax cuts and food vouchers for pensioners are further strengthening turnover
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H Analyst Commentary: There is still room for expansion in Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >