Hungarian innovation could bring a breakthrough against one of the viruses attacking tomatoes
The Hungarian innovation is environmentally friendly and helps to protect against the mechanical spread of the virus. Ecowian’s R&D team has successfully stabilized a substance found in the white blood cells of the human body, hypochlorous acid. It is produced by the immune system as the first line of defense at scars to fight infections from salt and water in the body. This extremely simple, yet broad-spectrum (bactericidal, fungicidal, virucidal, sporicidal) natural solution offers the solution against ToBRFV. (MTI)
Related news
This is how Hungarian researchers model epidemics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tomatoes, the versatile ingredient – preserve them safely with the recommendation of Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >HEINZ and Smoothie King Weigh In with First-Ever Tomato Ketchup Smoothie
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian food exports open up to the Baltics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Creates a safer and consumer-friendly market for SMEs Hungarian Chamber of Commerce and Industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

