Spanish star chefs loved the Hungarian dishes at the Gastronomika Congress
“During four days of 1400 doses of goulash soup, 1400 doses of stuffed cabbage and 600 doses of Somlói Galuska was consumed” – Pataky Péter chef told.
Three world-renowned Spanish chef with three Michelin stars each, Martin Berasategui, Juan Mari Arzak and Pedro Subijana asked for more from the dishes of the Hungarian team. “It is a very great recognition ” – Pataky Péter added enthusiastically. (MTI, Fehér Krisztina)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz showers his wife with cold sausage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Holiday spending trends: affordable gifts, experiences and premium foods take center stage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Elyn’s Lab brand has launched a total of nine new products this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu launches a groundbreaking, entirely AI-powered Christmas campaign titled “Almost Missed Moments. But Not Now!”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


