Spanish star chefs loved the Hungarian dishes at the Gastronomika Congress
“During four days of 1400 doses of goulash soup, 1400 doses of stuffed cabbage and 600 doses of Somlói Galuska was consumed” – Pataky Péter chef told.
Three world-renowned Spanish chef with three Michelin stars each, Martin Berasategui, Juan Mari Arzak and Pedro Subijana asked for more from the dishes of the Hungarian team. “It is a very great recognition ” – Pataky Péter added enthusiastically. (MTI, Fehér Krisztina)
Related news
Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Lidl Hungary received a prestigious professional recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Spar expanded its store network with an investment of 1.7 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Freedom24 Analysis: Klarna and Revolut Put Europe Back in the Game
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >