Spanish star chefs loved the Hungarian dishes at the Gastronomika Congress
“During four days of 1400 doses of goulash soup, 1400 doses of stuffed cabbage and 600 doses of Somlói Galuska was consumed” – Pataky Péter chef told.
Three world-renowned Spanish chef with three Michelin stars each, Martin Berasategui, Juan Mari Arzak and Pedro Subijana asked for more from the dishes of the Hungarian team. “It is a very great recognition ” – Pataky Péter added enthusiastically. (MTI, Fehér Krisztina)
Related news
Let’s taste the vibrant experiences! – Asian-Hungarian fusion experience in the heart of the city center
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Christmas shock in commerce: for the first time, we can pay with bank cards in fewer places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Most grocery chains will be open until noon on December 24th
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ORLEN DESPAR stores are open even at Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

