Hungarian food waste roundup with Munch
Munch has hosted a press event entitled “Why is it cool to save food?”, at which they presented the publication “Hungarian Food Waste Snapshot”.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
The event featured two roundtable discussions, the first with environmental activist Marcell Bartus, food futurist Júlia Dalmadi and Munch co-founder Albert Wettstein, discussing the challenges of tackling food waste. In the second panel discussion representatives from PENNY, Auchan and Munch talked about their food rescue initiatives. //
Related news
Auchan takes Christmas flavors to a new level this year with premium products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Two new PENNY stores opened in Northern Transdanubia in November
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PENNY ranks first among TOP Employers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Christmas fish won’t be more expensive this year either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how Hungarians spend money for Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recycling packaging can save billions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

