Hungarian food waste roundup with Munch
Munch has hosted a press event entitled “Why is it cool to save food?”, at which they presented the publication “Hungarian Food Waste Snapshot”.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
The event featured two roundtable discussions, the first with environmental activist Marcell Bartus, food futurist Júlia Dalmadi and Munch co-founder Albert Wettstein, discussing the challenges of tackling food waste. In the second panel discussion representatives from PENNY, Auchan and Munch talked about their food rescue initiatives. //
Related news
The newest PENNY store opened in downtown Szolnok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Milestone in Hungarian sustainable architecture: PENNY opened the country’s first purely wooden store in Aba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We took you on a flight! (Part 2)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The HORECA sector joins forces with Alimentaria+Hostelco to mark the future of hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: conscious shopping for peaceful holidays, consumer protection advice for the Christmas period
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Challenges of the retail sector: retail has become more crisis-resistant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
