Hungarian food waste roundup with Munch
Munch has hosted a press event entitled “Why is it cool to save food?”, at which they presented the publication “Hungarian Food Waste Snapshot”.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
The event featured two roundtable discussions, the first with environmental activist Marcell Bartus, food futurist Júlia Dalmadi and Munch co-founder Albert Wettstein, discussing the challenges of tackling food waste. In the second panel discussion representatives from PENNY, Auchan and Munch talked about their food rescue initiatives. //
Related news
Sustainability in the pressure of time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible food management: this is ALDI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shared goal, different paths
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: industrial producer prices in July did not change compared to the previous month, exceeding the level a year earlier by an average of 4.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expensive start to school: GVH investigates suspected cartel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Consumer Protection Authority tested detergents, washing powders and washing capsules
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >