Hungarian food waste roundup with Munch
Munch has hosted a press event entitled “Why is it cool to save food?”, at which they presented the publication “Hungarian Food Waste Snapshot”.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
The event featured two roundtable discussions, the first with environmental activist Marcell Bartus, food futurist Júlia Dalmadi and Munch co-founder Albert Wettstein, discussing the challenges of tackling food waste. In the second panel discussion representatives from PENNY, Auchan and Munch talked about their food rescue initiatives. //
Related news
The success of Hungarian products in PENNY remains unbroken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how PENNY’s opening hours will be on the October and November holidays
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PENNY’s truck joined the Donation Convoy this year as well
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The success of Hungarian products in PENNY remains unbroken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ALDI entertains you with a scary short film this Halloween
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
