Hungarian food industrial exhibition in Rome
The Hu-Food Day took place at he Hungarian Academy in Rome (RMA) in the Italian capital on Thursday.
The goal of the Hu-Food Day was to present yet unknown or barely-traded quality Hungarian food products on the Italian market, as well as to create relationship with the Italian distributors.
At the event, Hungarian pálinkas, Tokaj wines, honeys, frozen products, salamis, sausages, ham, bacon and other food products were presented. (MTI, Sárközy Júlia)
Related news
French-Hungarian cooperation for the future of European agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More efficient cost management can bring stronger profits to the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is on the verge of banning artificial meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Black Week at Rossmann: 15% discount for Rossmann+ members
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A maternity ward diary, a healing garden, and a trauma-informed adult education system are among this year’s BioTechUSA for Health Award winners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jófogás makes shopping safer with a new payment system and customer protection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


