Hungarian food industrial exhibition in Rome
The Hu-Food Day took place at he Hungarian Academy in Rome (RMA) in the Italian capital on Thursday.
The goal of the Hu-Food Day was to present yet unknown or barely-traded quality Hungarian food products on the Italian market, as well as to create relationship with the Italian distributors.
At the event, Hungarian pálinkas, Tokaj wines, honeys, frozen products, salamis, sausages, ham, bacon and other food products were presented. (MTI, Sárközy Júlia)
Related news
What are you eating today? – Focus on food packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >If you want fresh pine, look for Hungarian-produced pine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
McDonald’s restaurants will be closed nationwide on December 24-25
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price reduction at Lidl: Popular butters are available for less
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Allee’s operations are exemplary in terms of sustainability at a global level
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

