Magazine: I’d love to have some pálinka-flavoured salmon!
🎧 Hallgasd a cikket:
A real 21st-century Hungaricum product entered the market last month: cold-smoked salmon filet with pálinka flavouring. The new 100g product was developed by Hering-Trade and Rézangyal, and it is available in barrique grape marc pálinka and barrique plum pálinka versions.
Related news
Japan’s Mitsubishi Expands In Salmon Farming With Acquisitions In Norway, Canada
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Salmon farm is being built in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A salmon farm is established in Zalaegerszeg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
When croissant and waffle meet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Palacsintás Disney – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
