Magazin: Pálinkás lazacot kívánok!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 02. 02. 07:29

Egy a világban kevés helyen alkalmazott technológiával készülő, igazi 21. századi hungarikum került piacra az elmúlt hetekben: hidegen füstölt lazacfilé pálinkaízesítéssel. A fejlesztés a Hering-Trade és a Rézangyal közös munkájának eredménye; Török Ferenc a Hering-Trade Kft. ügyvezető igazgatója az ötlet szabadalmaztatását sem tartja elképzelhetetlennek.

Palinkas lazacot kivanok

A tízdekás kiszerelésben kapható lazacszeletek kétféle, barrique törkölypálinka és barrique szilvapálinka ízzel kerülnek forgalomba.

A bükkfa forgácson füstölt lazac és a pálinka remek párosítás, különösen, ha minőségi alapanyagokból készülnek – erről a termék sajtóbemutatóján is megbizonyosodhattunk, ahol három ismert séf – Sipos András (Susu Bar and Restaurant), Bernát Dániel (Rézkakas) és Susánszky Ádám (Zing Burger) – készített az újdonsággal harmonizáló „körítéssel” remek fogásokat.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink