Magazine: Eating from the same plate…
Sharing has arrived at Budapest too: in a restaurant people around the same table are eating from the same bowls and dishes. This can give guests a feeling of being close to one another, while serving the food becomes simpler for the restaurant. Kiosk is the restaurant that first adopted this concept in Budapest. Chef Gábor Orosz told us that they offer gluten- and lactose-free and vegetarian dishes too.
Related news
Hooters is back: the legendary waitresses are once again the essence of the brand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recent research: guests avoid restaurants with poor restroom conditions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Varjú is waiting for you in the VarjúVár!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A reimagined Christmas classic: Hungarian confectioners tested themselves for the first time in the Bûche de Noël competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Food 2026 – Masters of the Future and the Flavors of Folk Tales on One Stage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Those who visit Tokaj now can have special experiences
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


