Magazine: Chips in your whiskey
🎧 Hallgasd a cikket:
It was a revolution when winemakers started using wood chips to add that extra flavour to wine. An recently an Oregon company put Time and Oak on the market: small pieces of charred wood, which you have to put in your ordinary whiskey and after 24 hours you get whiskey with a quality that matches 3 years of aging.
Related news
Donald Trump has threatened heavy tariffs on alcohol products from the European Union in response to the EU’s announced tariffs on American whiskey
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Whiskey: Boycott could replace tariffs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >13 accommodations in Hungary received Michelin Key recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >