Magazine: NÉBIH opinion on leftover food
MVI is trying to find the way to freeze and reuse leftover food from restaurants in a way that complies with current regulations, in order to help people in need. Anna Zoltai, head of department at NÉBIH told our magazine that in theory they support these efforts, but they also have to keep food safety issues in mind. NÉBIH has already offered its help (expertise, laboratory background) to the association and the two parties have produced tangible results with long shelf life food products. As a matter of fact, current legislation allows restaurants to give food that isn’t cooled or kept warm to be given away within 3 hours after preparation.
Related news
Nébih’s online Kitchen Control student competition is starting again this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih: Golden yellow grape disease has appeared in new wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wages and revenues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kétdimenziós étterem – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >