Healthy nutrition has the same importance as taste
GfK Hungária has measured domestic eating and cooking habits and novelties related to kitchen technology in a comprehensive research.
Our research conducted since 1989 is unique in our country, and our latest online study, involving 1400 respondents reveals the trends in Hungarian eating habits. The emergence of health consciousness, the gain of information shifting towards online channels, and the otherwise slow-changing diet and food preparation habits of the kitchen technology innovations can all be traced back in the results of the survey.
Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Climate change: a concern that is losing importance in the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cautious optimism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Metro opens new logistics centre near Bucharest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Müller expands use of AI for shelf placement and pricing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Amazon Launches New Private-Label Food Brand In The US
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >