Healthy nutrition has the same importance as taste
GfK Hungária has measured domestic eating and cooking habits and novelties related to kitchen technology in a comprehensive research.
Our research conducted since 1989 is unique in our country, and our latest online study, involving 1400 respondents reveals the trends in Hungarian eating habits. The emergence of health consciousness, the gain of information shifting towards online channels, and the otherwise slow-changing diet and food preparation habits of the kitchen technology innovations can all be traced back in the results of the survey.
Related news
German Consumers Plan Lower Spending for Black Friday 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Climate change: a concern that is losing importance in the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Growth in Germany’s Plant-Based Food Market Continues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Candle exports from Hungary to increase between 2020 and 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: the foreign trade surplus in goods was 589 million euros in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
