Pick Szeged and University of Szeged complete joint project
The joint research and development project of Pick Szeged Zrt. and the University of Szeged – which the two parties launched back in 2017 – has come to an end. During the project’s 4-year duration, the European Union financed its 7 programmes with HUF 1.711bn. New production methods were developed, new technologies were introduced and Pick Szeged Zrt. even built a small test factory for mould salami smoking and aging. The programme also involved trialling sustainable packaging designs.
//
Related news
Lucart receives Platinum rating from EcoVadis for the fourth time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign about the sustainability of meat consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Professional awards at SPAR Hungary: sustainability, commercial and communication awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The sales revenue of the animal and vegetable fats and oils product group increased the most
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Why buy Hungarian? Imported vs. domestic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu and Shein’s European growth slows down
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

