Polish, Hungarian and sweet
The so-called Little Eagles (Sasfiókák) programme has come to an end. Its objective was giving Polish and Hungarian students the chance to learn about culinary connections between the two countries, by paying a visit to each other. At the end of the programme the two teams joined forces to create a special dessert using typical Polish and Hungarian ingredients. Balázs Sitkei won with his creation, which was presented at a press conference in Horváth confectionery.
Related news
Let’s taste the vibrant experiences! – Asian-Hungarian fusion experience in the heart of the city center
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Unilever to invest in food factory expansion in Poland
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Luxuswhiskyhez luxuspohár – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
