Special meals and the latest equipments at this year’s Kitchen Exhibition
Vitamin-rich smoothies, authentic Italian gnocchi sauces, New York sandwiches and Jamie Oliver’s shell-squid black spaghetti can be tasted at this year’s Konyhakiállítás (Kitchen Exhibition) in the Budapest Sports Arena during the weekend.

At the event, Bíró Lajos chef and Jókuti András, master of ceremonies at the Bocuse d’Or world championship unveiled unique chicken recipes on stage on Saturday, while Hadarik Rita impressed the audience with gluten-free banana biscuits, and Stöhr Gréta with vegan dishes. (MTI)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Green public procurement workshop to spread good practices in green public procurement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The awards for the Excellent Hungarian Honey of the Year competition were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Munkácsy’s Ecce Homo painting is being built from LEGO bricks in Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
