Különleges fogások és a legmodernebb berendezések az idei Konyhakiállításon

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 03. 03. 11:06

Vitamindús smoothie-k, eredeti olasz gnocchi szószok, New York-i szendvicsek, illetve Jamie Oliver kagylós-tintahalas fekete spagettije is megkóstolható a vegán fogások és a vadvirág saláta mellett a Budapest Sportarénában a hétvégén az idei Konyhakiállításon.

konyhakiallitas

A rendezvényen Bíró Lajos séf és Jókuti András, a lyoni Bocuse d’Or világverseny ceremóniamestere szombaton mutatott be különleges csirkerecepteket a színpadon, Hadarik Rita pedig gluténmentes banános kekszekkel, Stöhr Gréta vegán fogásokkal nyűgözte le a közönséget.

Halmos Monika, az ehető virágok szakértője tavaszi vadvirág salátát és különleges körömvirágos pogácsát készített, de el lehetett lesni tőle a résztvevők az illatos ibolyatorta és a kandírozott rózsaszirom receptjét is.
Vasárnap Gianni mutatta be legújabb olasz receptjeit, a magyarországi Jamie Oliver-étterem csapata pedig kagylós-tintahalas fekete spagettit készített. Bede Róbert burgonyás pacallevessel és velencei borjúmájjal készült a gasztro mustrára, Görög Zita pedig vitaminbombákat kevert tisztított vízből és gyümölcsökből. Dacota gsztroblogger a New York-i szendvicsek egyik legjobbjának, a Reuben szendvicsnek elkészítését mutatta be.
Mindezek mellett a kiállításon számos konyhai újdonsággal is várták a látogatókat a gyártók, többek közt bemutatkozott az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó is, a Bluethooth technológiával vezérelt eszközök, a beépített hangszórók, a legújabb konyhabútorok és konyhagépek, illetve konyhai eszköz mellett. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink