A joint research and development project was launched by Pick and the University of Szeged
The Pick Szeged Zrt. And the Szeged University of Szeged (SZTE) launched a joint research and development project with a 1,71 billion HUF EU funding for the development of new methods of meat and dry goods- the company belonging to the Bonafarm group informed MTI.
During the project lasts until mid-2021, the company and the higher education institution work together to reduce the water content of the meat raw material, to improve the smoking process, to standardize the natural mold culture, to optimize climate technology. The total cost of the project is 2,573 billion HUF. (MTI)
Related news
The number of cattle slaughters increased by almost a quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pork sector first half of 2025: increasing slaughter, shrinking Hungarian exports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Domestic poultry meat imports fell by a third
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Pressure on retail chains continues to grow — warns Lidl Hungary CEO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The High Quality Food trademark helps more and more consumers make informed choices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu’s hot drinks category exceeded 2024 sales throughout the year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

