A joint research and development project was launched by Pick and the University of Szeged
The Pick Szeged Zrt. And the Szeged University of Szeged (SZTE) launched a joint research and development project with a 1,71 billion HUF EU funding for the development of new methods of meat and dry goods- the company belonging to the Bonafarm group informed MTI.
During the project lasts until mid-2021, the company and the higher education institution work together to reduce the water content of the meat raw material, to improve the smoking process, to standardize the natural mold culture, to optimize climate technology. The total cost of the project is 2,573 billion HUF. (MTI)
Related news
Pork sector first half of 2025: increasing slaughter, shrinking Hungarian exports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Domestic poultry meat imports fell by a third
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The price of slaughter pigs decreased in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Production has started at Magna’s new Vecsés plant – the investment will create hundreds of jobs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PENNY wins the Energy Efficient Company award again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >One of the most significant sale periods of the year has begun at Auchan!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

