Public Sector Catering Manual II.
Last March the first volume of the Public Sector Catering Manual came out, and this October the second volume was published. It contains special recipes for cooking for people suffering from the most frequent food allergies and intolerances. Just like last time, Unilever Food Solutions played a vital role in compiling the book, so the company was given the opportunity to organise a ceremonial book launch – which they combined with a forum for mass catering managers. It was told at the forum that according to a 2017 survey, 72 percent of schools have children that must follow some kind of special diet. //
Related news
Dairy-, gluten- and added sugar-free dishes: aesthetically pleasing and quick
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food allergy, food intolerance, cross-allergy: let’s put ourselves in the picture!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Ministry of Agriculture supports the preservation of short supply chains with several measures
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
