The Central European Culinary Association was established in Gödöllő
The Central European Culinary and Sommelier Association was established at the Szent István University in Gödöllő.
Its main objective is to preserve and spread the overall gastronomic and cultural heritage of the region.
Other goals of the organization include the promotion of excellent gastronomic products and beverages in the acceding Central European countries – the association told MTI. (MTI)
Related news
A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
ITAKA Hungary launches the 2026 summer season with a new destination and pre-booking discounts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now buy Budapest Card from BKK vending machines
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >