Environmentally conscious guests
According to a recent survey by Tork, 55 percent of guests are thinking in a ‘green’ way: they prefer or consciously look for sustainable restaurants and other hospitality units. Tork can contribute to a restaurant’s efforts to reduce its ecological footprint with its natural paper napkins. These products bear the FSC label and EU Ecolabel.They are made without bleach or dye, and 100 percent of their components come from sustainable farming. On demand Tork can deliver the napkins with restaurant name and logo. (x)

Related news
Behavioral research has shown that those who are thrifty live greener lives
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sensory hypersensitivity and urinary anxiety: many people prefer not to go to the bathroom – new research sheds light on this
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Consumer consciousness is limited by our wallets
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szerencsejáték Zrt. strengthens its position with lottery islands
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Food Business Programme – 2025 in review
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New, sustainable corrugated board box from Dunapack – a modern solution for fruit and vegetable packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
