Környezettudatos vendégek
A Tork egy friss kutatása alapján a vendégek 55 százaléka zölden gondolkodik: preferálja, sőt tudatosan keresi a fenntartható vendéglátóhelyeket és éttermeket; a fiatalabb generáció még tudatosabb e tekintetben. A felelős forrásból beszerzett élelmiszerek mellett a vendéglátást kiegészítő szolgáltatások és a felhasznált eszközök minősége is befolyásolják az étteremről kialakított benyomást. A vendéglátós az olyan apró, ám fontos részletekkel is megmutathatja vendégeinek elkötelezettségét, mint például a teríték.
Az étterem ökológiai lábnyomának csökkentéséhez ajánlja a Tork natúr szalvétáját. Éttermi környezetben, tömeges felhasználás esetén a textilszalvéták előállítása és folyamatos tisztítása nagyobb terhet jelent a környezet számára, mint a papírszalvéták használata. A Tork FSC és EU ökocímkével rendelkező natúr szalvétája fehérítő és festékanyag hozzáadása nélkül készül 100 százalékban visszaforgatott, felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagból. Biológiai úton lebomlik, komposztálható, de még csomagolóanyaga is visszaforgatott karton. A környezettudatos vendéglátóhelyek számára a Tork a szalvéták emblémázási lehetőségét is kínálja. (x)
Kapcsolódó cikkeink
GVH: erősödött az európai fogyasztók környezettudatossága egy kutatás szerint
Az európai fogyasztók többet rendelnek az internetről, igyekeznek minél gyakrabban…
Tovább olvasom >CSR Hungary Summit: a COVID jó alkalom az újrakezdésre
Tavaly november végén került sor a CSR Hungary Summitra. A…
Tovább olvasom >A tavasz 17 pillanata
A Business Days második napi indító előadásában Turcsán Tünde, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Jó szájízzel!
A kizárólag saját márkás termékeket előállító Sugo Food Kft. Magyarország…
Tovább olvasom >L’OR Arabica Catuai: egy különleges alkotás az egyedülálló ízélményért
Minden egyes L’OR kávé hátterében gondos szakértelem és egy magával…
Tovább olvasom >