Eco-friendly sous vide cooking
Hungary’s first restaurant with two Michelin stars and Startup Plastic Surgery have launched an incubation programme for substituting protective atmosphere packaging with an eco-friendly solution. In November 2022 the start-up hosted the third event of the programme, which was also joined by ONYX Műhely restaurant, which operates with a sustainability focus.
//
Related news
MARTINI® has a new look
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >German Weleda invests in a start-up venture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >That’s how much a dinner in the country’s double Michelin-starred restaurant costs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The new trend in fall travel: Generation Z is looking for affordable luxury
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What drink flavours did the summer bring?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >