Eco-friendly sous vide cooking
Hungary’s first restaurant with two Michelin stars and Startup Plastic Surgery have launched an incubation programme for substituting protective atmosphere packaging with an eco-friendly solution. In November 2022 the start-up hosted the third event of the programme, which was also joined by ONYX Műhely restaurant, which operates with a sustainability focus.
//
Related news
MARTINI® has a new look
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >German Weleda invests in a start-up venture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >That’s how much a dinner in the country’s double Michelin-starred restaurant costs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kétdimenziós étterem – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >