The finalists of Hungary’s Cake and Hungary’s Sugar-Free Cake contest were selected
Hazelnut, chestnut and fruit taste combination cake creations qualified among the finalists of Hungary’s Cake and Hungary’s Sugar-Free Cake contest on Monday in Budapest.
To the finals of the competition, organized by the Hungarian National Confectioner Industry Board and the One Drop Foundation, 5-5 cakes were selected, of which the Jury will select this year’s winner in June – the organizers informed MTI. (MTI)
Related news
Some of SIRHA’s partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The age of dreaming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A reimagined Christmas classic: Hungarian confectioners tested themselves for the first time in the Bûche de Noël competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Experience, timing, awareness: a new travel logic is emerging towards 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Online Travel Expo introduced as a new digital professional platform
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tipping rate approaches 10% in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
