The award winners of the Hungarian Sommelier Association for 2016 were announced
Kovács Nimród wine producer, Tálos Attila wine merchant, Bíró Lajos chef Mészáros Gabriella wine academician, Cseh Gábor wine writer won the 2016 Par Excellence awards of the Hungarian Sommelier Association (Masosz).
The Par Excellence Award of Masosz are given to specialists whose outstanding actions effectively contribute to the Hungarian-food culture, especially to the improvement of the quality of the wine and drink culture, to the prestige increase of catering jobs, as well as to professional and comprehensive information dissemination – the Masosz told MTI on Monday. (MTI)
Related news
Norbert Nádházi became this year’s Hungarian sommelier champion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The awards of the Hungarian Sommelier Association were awarded in six categories
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
This year’s professional awards of the Hungarian Sommelier Association to be announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Pink trucks and contemporary artists and influencers set hope in motion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SAP: A big leap in PwC’s enterprise resource planning
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Adidas revenue up 3 percent in third quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


