The turnover of Christmas fondants accelerates before Christmas
According to a research commissioned by the Association of Hungarian Confectionery Manufacturers, 86 percent of domestic consumers are planning to buy Christmas fondants – Sánta Sándor, the chairman of the association said.
In the competition between flavors, the jelly Christmas fondant is the leader. Almost two-thirds of the customers have chosen it for their favorite flavor. Coconut and caramel are also on the podium, but many people like expensive marzipan and peanut-flavored varieties.
Related news
In tune with the Christmas season: this is how online consumers in the region shop
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Export champion with innovation in the sugar market curve – Budapest industry roundtable on the competitiveness of confectionery manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From Maklár to the stars: the journey of space chocolate
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Refreshing dreams, sour reality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trade isn’t an obstacle – it can also be a tool for sustainability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Knowledge transfer and agricultural digitalization: Széchenyi István University and Magro.hu sign cooperation agreement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >