Good food from little money!
🎧 Hallgasd a cikket:
On 25 May 12 teams competed in the final of the National Public Sector Catering Chef Competition (OKÉS). The task was cooking a modern and tasty 3-course meal from a net budget of HUF 350/person. The Bihar County United Social Institution team (Valéria Erdelicsné Kelemen and Attila Gulácsi) won the competition.
Related news
Canteens are getting more expensive, but quality is sustainable – public catering faces major challenges
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The first 25 years of KÖZSZÖV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Organic food in mass catering?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Visit Hungary and the Hungarian Tourism Academy launch renewed tourism training
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih warns about the safe operation of buffet cafeterias
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The application phase of the E-bike Program 2025 has been closed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >