Preparing for the arrival of guests

László Kovács
president
Guild of Hungarian Restaurateurs
László Kovács, president of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) told in a television interview: before the terraces of bars, restaurants and cafés reopen, owners’ main tasks are restocking their storage rooms, recruiting workers, and cleaning and disinfecting their places. He informed that the average turnover was at 15-20 percent during the lockdown, it was food delivery that kept the sector alive where there was demand for this type of service. //
Related news
Intuition can’t be learned
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Taxes and proportions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The success of the Gundel Award Gala Luncheon can already be described as a success
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A digital competence center will be established to support small tourism businesses
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: hundreds of thousands of travelers spent the autumn break in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB: travel insurance conditions have changed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
