Preparing for the arrival of guests

László Kovács
president
Guild of Hungarian Restaurateurs
László Kovács, president of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) told in a television interview: before the terraces of bars, restaurants and cafés reopen, owners’ main tasks are restocking their storage rooms, recruiting workers, and cleaning and disinfecting their places. He informed that the average turnover was at 15-20 percent during the lockdown, it was food delivery that kept the sector alive where there was demand for this type of service. //
Related news
MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Unusual VAT rate testing by NAV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >