Preparing for the arrival of guests

László Kovács
president
Guild of Hungarian Restaurateurs
László Kovács, president of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) told in a television interview: before the terraces of bars, restaurants and cafés reopen, owners’ main tasks are restocking their storage rooms, recruiting workers, and cleaning and disinfecting their places. He informed that the average turnover was at 15-20 percent during the lockdown, it was food delivery that kept the sector alive where there was demand for this type of service. //
Related news
The success of the Gundel Award Gala Luncheon can already be described as a success
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >METRO’s Tasty Hungary initiative has been launched
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: Eger, Miskolc and Nyíregyháza are the most popular during the autumn break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balaton Tourism Association: 1,500 service providers await their guests on the long weekend of October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hand-made mini dessert wonders were served at Gundel’s table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >