The Agricultural Chamber launches a campaign to increase beef consumption
The National Chamber of Agriculture (NAK) is launching a campaign to bring the Hungarian beef consumption closer to the EU average – the chairman of the public body said at a press conference in Budapest on Wednesday.
Győrffy Balázs emphasized that beef consumption in Hungary is 2.0-2.5 kilograms per person a year, which is only the third of the health justified quantity and the European Union’s 6-8 kilograms average. (MTI)
Related news
Newer plant protection products are available for small-scale cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign about the sustainability of meat consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >37 young agricultural professionals were awarded in the Hungarians’ Bread program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Women make 89% of decisions, yet they feel ignored
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Packaging regulations are getting stricter – competitive advantage or risk?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

