The Agricultural Chamber launches a campaign to increase beef consumption
The National Chamber of Agriculture (NAK) is launching a campaign to bring the Hungarian beef consumption closer to the EU average – the chairman of the public body said at a press conference in Budapest on Wednesday.
Győrffy Balázs emphasized that beef consumption in Hungary is 2.0-2.5 kilograms per person a year, which is only the third of the health justified quantity and the European Union’s 6-8 kilograms average. (MTI)
Related news
Despite the damage caused by the drought, there will be no shortage of high-quality Hungarian fish
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Despite the drought, there will be no shortage of high-quality Hungarian fish
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >If you want fresh pine, look for Hungarian-produced pine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian professional leadership also shaped global economic decisions at the historic B20 summit in South Africa
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Perceived price increase index remains high
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >M&S sells food products via Coles stores in Australia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
