Nébih’s latest product test identified markup errors
The Gluten-Free Spaghetti Test of the National Food Chain Safety Office (Nébih) found the 9 controlled products adequate, but initiated regulatory proceedings against the responsible entrepreneurs of 3 products for labeling deficiencies and warned them to correct the deficiencies.
According to the announcement of the office published on Thursday, the erroneous indication of nutritional values is the most common marking error. One product was found to have been produced by a Romanian company, but a Dutch manufacturer was included on the packaging. (MTI)
Related news
With a capsule chamber against food waste – advice from the Nébih Maradék nélkül program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A special official inspection has been launched into the mass illness of kindergarten children.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Economising, consciousness and seeking trust: h ow our consumption habits are changing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New standards and new directions in cardboard packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Makeup trends reimagined
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


