Pandemic-proof muesli
In mid-October the experts of the Association of Hungarian Confectionery Manufacturers (MÉSZ) discussed at a trade event how the muesli category continues to perform very well. President Sándor Sánta spoke about the changing consumption habits in the confectionery market and how the COVID-19 has speeded up this process. Shoppers are turning to healthy sweets such as functional, free-from and light products.
//
Related news
Strict regulations and measures remain in place due to the COVID-19 virus
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The eradication of colonies infected with RSZKF disease has been completed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Confectionery Manufacturers Association: Hungarian confectionery industry balances in a stagnant market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Réka Rubint: “Only one thing tires me: resting…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“Food Summit” a huge success at the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TOP 50 Marketing and TOP 50 PR Leaders: New Stars and Returning Big Names
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >