From January, a serious decline in the turnover of catering establishments is expected
70 percent of the population tries to save on food, gas and electricity consumption. 60 percent of the respondents gave up on restaurants, and 55 percent gave up on some of the entertainment, according to recent research by Groupama. László Kovács, the president of the Industry Association of Hungarian Restaurateurs, expects a serious decline in traffic from the beginning of next year. The specialist’s opinion is that more than 50 percent of the restaurants may close at the beginning of 2023.
Related news
Wages and revenues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This year, we celebrate World Egg Day on October 10th
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >