Fava beans contribute to muscle building
Fava bean peptides perform better than traditional animal-derived proteins – specifically milk protein – in muscle conditioning, claims a new study, which has been published recently in The Journal of Nutrition. In a clinical trial, Irish biotechnology company Nuritas and Maastricht University examined the effectiveness of the company’s plant-based bioactive peptide solution, PeptiStrong.

Fava beans perform better than whey in muscle conditioning
//
This article is available for reading in Trade magazin 2023/4.
Related news
Foodservice traffic continues to fall as consumers cut costs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Self-Checkout Systems Gain Ground in German Retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How Gen Alpha shops — and what they shop for
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Another sales tax is the SZÉP card transaction fee in retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Hungary does not want artificial meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MA-FISH: stable supply and prices expected at the Christmas fish market – the role of pond farms is increasingly important in water management
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

