Confectionery industry reacts to challenges with innovating
Innovation work didn’t stop during the pandemic period either, on the contrary, it gained momentum – it was revealed at a press event of the Association of Hungarian Confectionery Manufacturers in July. The confectionery industry is one of the most innovative sectors in the food industry, and this characteristic can be very useful today, when it faces many challenges: from diverse consumer needs through the economic impact of the pandemic to climate change. Manufacturers are now busy modernising their production technology, making it greener and more efficient. //
Related news
Ministry of Agriculture: the government is giving priority support to the development of irrigation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Timeless flavours, new expectations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: ornamental plant growers can continue to count on government support
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
How do young adults celebrate?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vajda-Papír celebrates Ooops!’s 15th anniversary with a hybrid AI campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pre-holiday shopping at up to half price
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
