Operating responsibly even when times are hard
The Responsible Gastro Hero Foundation has partnered with NetPincér to organise a competition, which has the goal to reward hospitality units that realise socially responsible and eco-friendly ideas in the current difficult period. There were more than 50 competition entries and the jury selected a winner in the countryside, another in Budapest and the top 10 with a chance to win the public choice award.
//
Related news
Model farm opens on Vatican estate to produce “papal” oil and wine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More people choose air-conditioned restaurants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Results of the first phase of summer inspections have arrived
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: Vir was the most popular among Hungarians traveling to Croatia this summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotels and restaurants in Hungary have become the most expensive in the EU – Lake Balaton’s price advantage is melting away
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >