Operating responsibly even when times are hard
The Responsible Gastro Hero Foundation has partnered with NetPincér to organise a competition, which has the goal to reward hospitality units that realise socially responsible and eco-friendly ideas in the current difficult period. There were more than 50 competition entries and the jury selected a winner in the countryside, another in Budapest and the top 10 with a chance to win the public choice award.
//
Related news
Hungary is on the verge of a new logistics era
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Model farm opens on Vatican estate to produce “papal” oil and wine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More people choose air-conditioned restaurants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: in October, cardholders spent 14 percent more on their SZÉP cards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dessert of Lake Balaton
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Despite the peak in visitors, food truck operators earned less this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
