This is how they see it
🎧 Hallgasd a cikket:
The National Restaurant Association of the United States annually surveys two thousand chefs on what is hot and what is not in the world of restaurants. Below you find the top 10 possible trends for 2010: 1. Local agricultural products 2. Local meat/seafood products 3. Sustainability 4. Mini desserts 5. Local wine and beer 6. Healthy children’s food 7. Small portions 8. Products related to individual farmers 9. Gluten- and allergen-free dishes 10. Super fruits.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
