The day of the promotion of French cuisine to be held this year again
The day of the promotion of French cuisine will be held in about 1,500 restaurants worldwide. In Hungary, nine restaurants are taking part in the action.
The restaurants participating in the Gout de / Good France project (initiated by the French Ministry of Foreign Affairs and International Development and Alain Ducasse French chef) will await their guests with multi-course French dinner on 21 March.
In Hungary, nine restaurants will participate: the Araz Restaurant, the Béterv, the Borssó Bistrot, the Café Dumas, the Fricska Gastropub, the Larus Étterem, the LouLou and the ZONA Budapest restaurants in Budapest, while the Chianti Étterem in Veszprém. (MTI)
Related news
Play goes bankrupt: another Icelandic timber company fails
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tourism 15 years from now
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Growing visitor numbers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 12th Kürtőskalács Festival opens with Pink Kürtőskalács and desserts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >