Mulino Bianco makes cookies from pulse flour
🎧 Hallgasd a cikket:
Barilla Group’s Mulino Bianco brand has introduced two new cookie variants made of pulse flour: Cecille is made with chickpea flour, cocoa and orange zest, while Lentille uses red lentil flour and chopped almonds. The products don’t contain palm oil, colours, preservatives, hydrogenated fats or GMOs.
Related news
Barilla debuts Al Bronzo collection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dutch Retailer Jumbo Launches Plant-Based Yoghurt From Local Soy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We need to increase the consumption of legumes in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
A robot vacuum cleaner at home, and the latest top iPhone in Poland, lead the Black Friday top list
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: safe and conscious shopping during Black Friday, this is what shoppers should pay attention to
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Black Week at Rossmann: 15% discount for Rossmann+ members
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
