Mulino Bianco makes cookies from pulse flour
🎧 Hallgasd a cikket:
Barilla Group’s Mulino Bianco brand has introduced two new cookie variants made of pulse flour: Cecille is made with chickpea flour, cocoa and orange zest, while Lentille uses red lentil flour and chopped almonds. The products don’t contain palm oil, colours, preservatives, hydrogenated fats or GMOs.
Related news
Italian Food Firm Barilla Unveils Global Innovation Centre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barilla debuts Al Bronzo collection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dutch Retailer Jumbo Launches Plant-Based Yoghurt From Local Soy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
László Pekó: “Coop isn’t just a network, it is a way of life – and has been for 30 years”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >McDonald’s restaurants will be closed nationwide on December 24-25
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
