Mulino Bianco makes cookies from pulse flour
🎧 Hallgasd a cikket:
Barilla Group’s Mulino Bianco brand has introduced two new cookie variants made of pulse flour: Cecille is made with chickpea flour, cocoa and orange zest, while Lentille uses red lentil flour and chopped almonds. The products don’t contain palm oil, colours, preservatives, hydrogenated fats or GMOs.
Related news
Barilla debuts Al Bronzo collection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dutch Retailer Jumbo Launches Plant-Based Yoghurt From Local Soy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We need to increase the consumption of legumes in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Réka Rubint: “Only one thing tires me: resting…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TOP 50 Marketing and TOP 50 PR Leaders: New Stars and Returning Big Names
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin freeze stirs up emotions in the drugstore market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >