Mulino Bianco makes cookies from pulse flour
🎧 Hallgasd a cikket:
Barilla Group’s Mulino Bianco brand has introduced two new cookie variants made of pulse flour: Cecille is made with chickpea flour, cocoa and orange zest, while Lentille uses red lentil flour and chopped almonds. The products don’t contain palm oil, colours, preservatives, hydrogenated fats or GMOs.
Related news
Barilla debuts Al Bronzo collection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dutch Retailer Jumbo Launches Plant-Based Yoghurt From Local Soy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We need to increase the consumption of legumes in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
This is how much pensioner food vouchers are actually worth – each store chain offers a different discount
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Weak average walnut harvest: Hungary may need imported walnuts by Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >McDonald’s celebrates Christmas with friends with a Generation Z TikTok sitcom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

