Culinary compromise
In August the Kölcsey Centre in Debrecen was the host of a conference on the culinary world of the Austro-Hungarian Monarchy. The idea for the conference came from Imre Martin, the owner of Ferdinánd Monarchia restaurant and beer house, and Csaba Katona, historian in the MTA BTK Institute of History. At the conference historians spoke about the foods and drinks of the Monarchy, the peculiarities of the Czech and Austrian cuisines, the culinary heritage of the period and its influence on today’s dishes in different regions. //
Related news
METRO launches mission to preserve Hungarian gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Íme, Az Év Bejglije 2025. verseny eredményei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tokaji is the most popular wine region among Hungarians
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Google decides what to eat for dinner, goulash still wins
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

