Culinary compromise
In August the Kölcsey Centre in Debrecen was the host of a conference on the culinary world of the Austro-Hungarian Monarchy. The idea for the conference came from Imre Martin, the owner of Ferdinánd Monarchia restaurant and beer house, and Csaba Katona, historian in the MTA BTK Institute of History. At the conference historians spoke about the foods and drinks of the Monarchy, the peculiarities of the Czech and Austrian cuisines, the culinary heritage of the period and its influence on today’s dishes in different regions. //
Related news
A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Consumer Protection Authority inspected beach buffets, festivals and ice cream parlors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Netrisk: average travel insurance premiums increased by 1.5 percent in the summer season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Launch of the “Hotel of the Year 2025” Award – Celebrating Excellence in Hungarian Tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >