Culinary compromise
In August the Kölcsey Centre in Debrecen was the host of a conference on the culinary world of the Austro-Hungarian Monarchy. The idea for the conference came from Imre Martin, the owner of Ferdinánd Monarchia restaurant and beer house, and Csaba Katona, historian in the MTA BTK Institute of History. At the conference historians spoke about the foods and drinks of the Monarchy, the peculiarities of the Czech and Austrian cuisines, the culinary heritage of the period and its influence on today’s dishes in different regions. //
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Intuition can’t be learned
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Palackosbor-vending – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

