The fast food chain would prepare burgers from fresh beef
The McDonald’s will begin offering quarter-pound burgers with fresh beef at the majority of its restaurants from next year, breaking with decades of frozen-patty tradition in a bid to improve food quality.
The move follows a test in 325 locations in Texas and Oklahoma, where the feedback was “overwhelmingly positive,” the company said on Thursday. When the nationwide plan is rolled out by mid-2018, the fresh-beef burgers will be cooked when they’re ordered, McDonald’s said. (Reuters portfolio.hu)
Related news
There are no McDonald’s restaurants in several countries, this is the reason
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wendy’s may return to Hungary after 23 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >McDonald’s fights back: price cuts in the US to restore ‘affordable’ image
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hand-made mini dessert wonders were served at Gundel’s table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The hand luggage war has reached Brussels – the foundations of the low-cost model are in danger
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Addressing Generation Z on the beverage market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >