Friss marhahúsból készítene hamburgereket a gyorsétteremlánc
Fagyasztott húspogácsa helyett friss marhahúsból készítene hamburgereket a McDonald’s – jelentette be a társaság. Persze nem az összes fajta szendvicshez gyúrják majd helyben a dolgozók a marhahúspogácsákat, csak az Amerikában népszerű „Negyedfontos” hamburgerekhez. 2018 közepétől a legtöbb amerikai üzletükben elérhető lesz a friss húsból készülő hamburger – olvasható a portfolio.hu-n.
A csökkenő értékesítések megállítása érdekében a világ legelső gyorsétteremlánca olyan újításokat vezetett be, mint például hogy margarin helyett vajat használ és nem veszik meg az olyan csirkék húsát, amelyek felneveléséhez antibiotikumot használtak. (Reuters, portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Tépett sertéshússal érkezik a McDonald’s legújabb szendvicse
A hazai McDonald’s november 14-én mutatja be országszerte Maestro burgercsaládja…
Tovább olvasom >Fertőzésveszély a friss zöldségek miatt: az E. coli járvány és a gyorséttermek kihívásai
Az amerikai gyorsétteremláncok csütörtökön drasztikus lépésre kényszerültek: a McDonald’s éttermeinek…
Tovább olvasom >TheVR Mekis kedvence: influenszer ihlette menü a McDonald’s-ban
Október 14-től Magyarországon is elérhetővé válik a McDonald’s új, TheVR…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mit neveznek összefogásnak?
Nagyon szép szakmai összefogás példája volt, amit az idei dunai…
Tovább olvasom >20 éves a TV Paprika – A nap videója
Abban, hogy bátrabbak és kísérletezőbbek vagyunk a konyhában, mint két…
Tovább olvasom >A szervízdíj nem borravaló – itt a különbség a kettő között
Gyakran nagy bizonytalanság övezi, hogy a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >