France cuts the nitrite content of processed meats
French parliament has approved a bill that seeks to gradually reduce the use of nitrite in cured meats. Plus the new act has ordered a review of the potential health risks of nitrite consumption by the end of June. Nitrite salts are widely used in cured meats such as ham, bacon and sausages, to extend their shelf life. Currently 90% of all cured meats include nitrites.
Related news
The French government has initiated the suspension of Shein’s online store, while its first physical store has opened in Paris
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Amazon France Teams Up With Auchan’s Chronodrive
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Halloween Fuels Pumpkin And Sweet Sales In Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Latest global phenomena discussed in the Mesterművek business club
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How Gen Alpha shops — and what they shop for
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl Unveils Ireland’s First Net-Zero Supermarket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


