France cuts the nitrite content of processed meats
French parliament has approved a bill that seeks to gradually reduce the use of nitrite in cured meats. Plus the new act has ordered a review of the potential health risks of nitrite consumption by the end of June. Nitrite salts are widely used in cured meats such as ham, bacon and sausages, to extend their shelf life. Currently 90% of all cured meats include nitrites.
Related news
Kaufland launches in France
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >French government to provide €8m in emergency aid to farmers hit by southern forest fires
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese products recalled in France due to listeria outbreak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ: retail burdens are hindering the recovery of consumer confidence
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retail sales also increased in July, although a decline is visible on a monthly basis
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM is satisfied with the increase in retail turnover
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >